HOME

Een totaalpakket voor uw bouwproject

Willems Energie Technieken uit Ham is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van centrale verwarming en elektrische en sanitaire installaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ventilatiesystemen en volgen wij steeds de nieuwste tendenzen wat betreft duurzame energie. Hoewel wij vooral werken binnen de particuliere sector verzorgen wij eveneens installaties voor appartementsbouw en industrie.

 

Bovendien zijn broers Koen en Bert van begin tot einde bij elk project betrokken, zodat u met al uw vragen bij hen terecht kunt. Zoekt u dus een bedrijf dat van alle markten thuis is, dan is Willems Energie Technieken uit Ham uw geknipte partner!

 

Wilt u graag een plan laten maken? Dat kan op afspraak in onze toonzaal of op de werf. In samenspraak met de klant worden hier de mogelijkheden besproken en vervolgens kan een gedetailleerde offerte worden opgemaakt. Later wordt deze dan doorgenomen en kunnen eventuele correcties worden gemaakt.

 

Wanneer u gaat bouwen of renoveren zijn de technieken vaak het moeilijkste punt van het hele project. Zoekt u daarom een betrouwbaar bedrijf dat u hierin kan bijstaan, dan bent u bij Willems Energie Technieken (Limburg) aan het juiste adres! Al drie generaties lang bieden wij u een totaalpakket wat betreft de technieken van uw woning. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

 

Webdesign: New-Media

CONTACTEER ONS:

Willems Energietechnieken
Nijverheidsweg 53
3945 Ham
T. 011 34 12 94
E. info@willemsham.be